REGULAMENT Fan Opel Romania

Reguli privind utilizarea forumului

In continuare, dorim sa lamurim un principiu care guverneaza orice comunitate sau, mai general, orice site de pe Internet. Din momentul in care ai tastat adresa site-ului, ai intrat pe o proprietate privata, unde gazda are dreptul de baza al oricarei societati democrate, acela de a si-o administra dupa cum crede de cuviinta. Nu trebuie ca aceste cuvinte sa te sperie, nu am creat acest club doar pentru noi insine, ci dorim sa formam o comunitate bazata pe oameni care respecta regulile noastre.
De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi in aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos, ce au fost create de niste oameni, pentru niste oameni.
Daca un principiu enuntat nu coincide cu un principiu de-al tau la care nu poti renunta, esti invitat, fara suparare, sa renunti la frecventarea site-ului, eventual sa-l frecventezi doar citindu-l si fara a interveni in nici un fel.

Sa lamurim acum cine sunt gazdele acestei comunitati:

- Moderatorii (Moderator) au doua functii: cea activa si cea pasiva. Functia activa presupune ca moderatorul sa creeze subiecte de discutie, sa comenteze parerile celorlalti, cu alte cuvinte sa aduca ceva nou in sectiunea pe care o are in subordine. Cea de-a doua functie este legata de actiuni intreprinse pentru desfasurarea discutiilor in bune conditii. Moderatorii vor modifica, vor sterge posturi sau topic-uri, vor avertiza si sanctiona membrii care vor "calca stramb" si chiar le vor interzice accesul pe site (ban). Moderatorii au in sarcina una sau mai multe categorii ale forumului.
- Moderatorii Seniori (Moderator) au aceleasi drepturi ca si moderatorii, cu diferenta ca aria lor de acoperire este reprezentata de intreg forumul. Ei indeplinesc in primul rand functia pasiva.
- Administratorii (Administrator) sunt persoane cu puteri depline privind administrarea site-ului. Activitatea lor nu o implica neaparat pe cea de moderator.

Orice membru poate obtine una din functiile de mai sus daca se remarca in mod pozitiv pe o perioada indelungata si implicarea sa in comunitate este insemnata.
La inscrierea pe site, completarea campului "Localitatea" este obligatorie. Aceeasi obligatie revine si membrilor deja inscrisi. Refuzul completarii acestui camp, duce la invalidarea cererii de inscriere, sau, in cazul celor inscrisi, la interzicerea accesului pe site, pana la rezolvarea problemei.

Un utilizator poate trece prin urmatoarele etape:
- Incepator Incepator - este perioada in care un utilizator se considera in etapa de proba. Se urmareste evolutia acestuia si i se poate retrage oricand dreptul de membru al clubului nostru. Membrii din aceasta categorie nu au acces in anumite sectiuni ale forumului care sunt rezervate doar membrilor. Vanarea de posturi in scopul obtinerii unui alt statut de membru se sanctioneaza cu warning.
- Stagiul 1 Stagiul 1 - este primul nivel de membru al clubului si se acorda automat dupa ce utilizatorul a adunat 100 de posturi. Postarea se face cu respectarea regulilor privitoare la aceasta, fara posturi de tip "bump", "bagare in seama", etc asa cum sunt ele definite in prezentul Regulament.
- Stagiul 2 Stagiul 2 - Obtinerea acestui nivel se face automat dupa ce membrul a adunat 200 de posturi.
- Stagiul 3 Stagiul 3 - Obtinerea acestui nivel se face automat dupa ce membrul a adunat 300 de posturi.
- • GOLD MEMBER • - este definit ca acel membru al clubului a carui activitate este foarte apreciata, este autorul unor articole tehnice de importanta pentru comunitatea aceasta si care are competente/experienta intr-unul sau mai multe domenii ale acestui site si foarte activ la intalniri. Titulatura de Gold Member se acorda de catre Adunarea Moderatorilor, in urma votului acestora. De asemenea, moderatorii care renunta la functia publica de moderare, primesc titlul de Gold Member ca recunoastere a activitatii desfasurate.

Toate ariile forumului se supun acestui regulament, pentru unele din ele existand si alte reguli dedicate, care vor fi enuntate mai jos!

1. Site-ul FanOpel.ro este deschis tuturor persoanelor, indiferent de nationalitate, sex, religie, clasa sociala etc.
Totusi, cunoasterea foarte buna a limbii romane scrise este obligatorie. Recomandam, de asemenea, cunoasterea limbii engleze la un nivel suficient pentru a intelege un text tehnic. Daca nu cunosti bine limba romana, indiferent de motiv, dar totusi intentionezi sa te integrezi in clubul nostru, esti rugat sa precizezi aceasta cu prima ocazie sau sa contactezi un administrator/moderator. Exprimarea scrisa este, prin definitie, mai complexa decat cea orala si, prin urmare, incearca sa te faci inteles prin ceea ce scrii. In unele contexte este indicata o exprimare cat mai apropiata de cea literara, in alte contexte mai relaxate se poate folosi si un limbaj familiar insa in ambele cazuri este foarte important sa fii inteles cat mai usor de catre ceilalti.

2. Pe langa cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris (majoritatea valabile in orice limba), dupa cum urmeaza:
- scrierea cu inflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor in care pot aparea confuzii; aceasta va fi sanctionata cu avertisment verbal iar in cazul repetarii cu warning;
- se lasa spatiu dupa si nu inaintea semnelor de punctuatie; semne de punctuatie sunt considerate inclusiv semnele de exclamare si intrebare;
- nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici inaintea celei de-a doua; se lasa, in schimb, inaintea primei paranteze;
- un singur semn de exclamare sau de intrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis, un numar mai mare ducand la enervarea cititorului; desigur, uneori se impun si exceptii, important e ca exceptia sa nu devina regula;
- orice propozitie incepe cu litera mare, orice nume propriu incepe cu litera mare (acest punct este doar o recomandare);
- numarul punctelor de suspensie este trei, nu doua si nici mai mult de trei;
- scrierea cu diacritice este optionala;
- scrierea nejustificata cu majuscule, litere ingrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa. Aceasta va fi sanctionata cu avertisment verbal iar in cazul repetarii cu warning.
In general, tineti cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid.
Orice abatere de la regulile de mai sus ingreuneaza parcurgerea textului si enerveaza inutil cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa in evidenta, o poate face in alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.

3. Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Inregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona". Clonele sunt interzise. Inregistrarea si/sau folosirea unei clone va fi sanctionata cu ban atat pentru contul respectiv cat si pentru contul clonei.
Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti, sau, in cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta.

4. a) Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"). Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu iti scuza comportamentul. Nu vor fi tolerati cei care se ascund in spatele anonimatului pentru a aduce jigniri, injurii, amenintari de orice fel sau prejudicii altor utilizatori sau unor institutii. Aceste fapte vor fi sanctionate cu warning sau ban, dupa caz.
Chiar daca sunt folosite stelute, "beep"-uri in loc de cuvintele explicite, acest lucru nu ajuta cu nimic pentru ca aici intentia conteaza.
b) Nu sunt acceptate discutiile explicite privind orice tip de activitate ilegala sau imorala (viteze peste limita legala, curse ilegale, warez, pornografie, xenofobie, rasism etc).
c) Nu sunt acceptate posturi, mesaje sau semnaturi ce promoveaza alte cluburi auto "concurente"
Toate acestea (pct. b si c) vor fi sterse neconditionat de catre moderatori si sanctionate cu avertisment verbal. In cazul repetarii vor fi sanctionate cu warning.

5. Se interzice postarea fisierelor video, a imaginilor, a link-urilor sau adreselor web unde sunt gazduite fisiere video ori audio sau a relatarilor despre incalcari explicite ale legislatiei, pe care le-ati reusit cu autoturismul (sau orice alt mijloc de locomotie) si au cea mai mica legatura cu viteze peste limita legala, curse ilegale de masini si/sau alte activitati ilegale/imorale.
In concluzie trebuie sa retineti ca nu se accepta discutiile de orice natura si sub nicio forma privind curse ilegale, liniute, comportamente agresive, injurii, remarci acide sau, din contra, laude care sa promoveze aceste abateri.
Orice incalcare a acestui paragraf va fi sanctionata cu stergerea respectivului post si warning atat pentru autor cat si tuturor celor care participa sau dezvolta o astfel de discutie.

6. Posturile monosilabice si/sau posturile care nu aduc nimic bun discutiei (gen bagare in seama) sunt interzise si vor fi sanctionate cu warning. Postati numai daca sunteti siguri ca informatiile intereseaza si sunt intradevar utile celorlalti membri. Nu suntem pe un canal de IRC ci pe un forum, daca nu va puteti abtine cautati alte comunitati in care aceste lucruri sunt permise.
NU se accepta spam-ul:
- introducerea aceluiasi subiect pe 2 sau mai multe topic-uri/forum-uri etc. Astfel de posturi vor fi sterse iar autorul sanctionat cu warning.
- transmiterea cu ajutorul PM (personal messenger) a mesajelor publicitare de orice fel, nesolicitate expres de catre destinatar. Asemenea actiuni vor avea drept consecinta sanctionarea cu warning a autorului. Sunt interzise, de asemenea, posturile gen "bump" ("nu mai stie nimeni nimic?", "Anybody?", "Hai baieti, ajutati-ma si pe mine") pe alte arii in afara de aria de vanzari/cumparari. Acestea vor fi sanctionate cu warning.

7. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective. Trebuie acordata mare grija discutiilor contradictorii, gen benzina vs diesel, unde subiectivitatea tinde sa depaseasca anumite limite.

8. Nu se ofera nici un fel de premiu celui care posteaza cat mai multe mesaje. Nu se face nici o diferentiere intre cei care posteaza mai des si cei care posteaza mai rar. In concluzie, scrieti numai daca aveti ceva de spus.

9. Ne rezervam dreptul ca, dupa un numar variabil de posturi sa retragem dreptul de a posta pentru userii care nu corespund cerintelor noastre. Faptul ca ai cateva categorii unde poti posta liber, nu inseamna ca poti sa te complaci in postura de membru si sa "poluezi" astfel discutiile fara a respecta regulamentul.

10. Inainte de a deschide un topic nou, este obligatoriu sa urmezi etapele descrise in continuare:
- apeleaza la functia Search a forumului pentru ca este foarte probabil ca subiectul sa mai fi fost discutat;
La folosirea functiei Search exista si un meniu extins (More Search Options) care va ofera posibilitatea sa detaliati la maximum posibil cautarea dupa criteriile respective;
- daca ai posibilitatea si rabdarea necesara, citeste mai multe discutii legate de subiectul pe care intentionezi sa-l deschizi; s-ar putea sa gasesti raspunsul in alta discutie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cauti si care nu apare la cautare;
- apeleaza la functia Google Search din partea de jos a paginilor forumului daca metodele prezentate mai sus nu au ajutat.
Nerespectarea acestui paragraf (10) va fi sanctionata cu avertisment verbal, iar in cazul repetarii cu warning.

NOTA! Membrii "Primul Pas" au restrictionat dreptul de a deschide noi topic-uri in aproape toate ariile forumului. Daca dupa cautarea pe forum nu gasiti discutii referitoare la problema pe care o aveti, puteti cere pe PM sfatul unui moderator (eventual chiar unul din moderatorii ariei in care cautati problema) cu privire la deschiderea unui nou topic pe tema respectiva

11. Daca te-ai decis sa deschizi un topic nou, ai grija ca titlul sa fie scris citet si sa reflecte pe cat posibil subiectul abordat. Asadar, titlul "Problema cu ambreiajul" este de preferat celui "Am o problema".
Titlurile de genul: "Am o problema!", "Help!", "Probleme grave" si altele asemenea vor fi sanctionate cu avertisment verbal, iar in cazul repetarii cu warning.
Este strict interzisa deschiderea unui topic nou in care sunt tratate doua sau mai multe probleme. Fiecare problema va fi tratata separat intr-un topic nou sau daca s-a mai discutat deja, in topicul dedicat respectivei probleme. Nerespectarea acestui paragraf duce automat la sanctionarea cu warning.

12. Daca topicul se refera la o problema, ofera cat mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa-ti ceara detaliile. Spre exemplu, enunta de la inceput anul de fabricatie, motorul, codul motorului etc, facand referire inclusiv la componentele care nu-ti par importante; e mai bine sa oferi detalii in plus decat in minus.

13. Citeste, daca se poate, tot ce s-a discutat intr-un anumit topic. Este scuzabila repetarea unei intrebari la care s-a raspuns in cea de-a saptea pagina din cele 40 dar este inacceptabil pentru un topic de 2-3 pagini.

14. Pentru ca ideea postului sa fie mai clara, poti apela la smilies, insa nu abuza de ei. Ca si semnele de exclamare, folosirea lor repetata si in numar mare deranjeaza.

15. Butoanele Raspunde si Citat ajuta in momentul in care se doreste citarea unui pasaj din alt post (propriu sau apartinand altcuiva), pentru a face referire la el. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, in caz contrar acesta se va repeta in mod inutil. Folosirea nejustificata a quote/citatului, va fi sanctionata cu avertisment verbal, iar in cazul repetarii cu warning;

16. Daca doresti sa editezi (modifici) un post, ai la dispozitie 10 min pentru aceasta. Totusi, daca dupa acel post exista interventii ale altor utilizatori, iar prin modificare sensul postului tau este schimbat total, acea succesiune de posturi nu va mai avea nici un inteles. Este, asadar, interzisa aceasta practica.

17. Remarcile "paternale" sunt acele remarci facute de catre utilizatorii obisnuiti care se erijeaza in "conducatorul absolut", fara a avea acest drept. Nu trebuie uitat faptul ca cei desemnati sa faca ordine sunt moderatorii. Cel mult, se va acorda acest drept membrilor de valoare si cu vechime. Folosirea acestor remarci va fi sanctionata cu warning.

18. Scandalurile pornite impotriva unor dealeri/service-uri sunt interzise. Daca o firma te-a nemultumit si doresti sa pornesti o discutie pe aceasta tema, trebuie sa o faci civilizat, cu argumente solide (mergand pana la prezentarea de documente doveditoare, in caz ca ti se cere acest lucru). Chiar si faptul ca firma respectiva are o atitudine reprobabila nu justifica un comportament jignitor la adresa ei.

19. In aria Versus, pentru prevenirea flame-urilor si avand in vedere experientele anterioare, moderarea este foarte stricta si orice "iesire" va fi imediat sanctionata cu warning si suspendare. Reclamatiile impotriva actiunilor de moderare de pe aceasta arie NU vor fi luate in considerare.

20. Forumul are definita o sectiune speciala dedicata anunturilor de vanzare, cumparare, prestari servicii. Postarea unui anunt de acest gen in orice alta arie se considera abatere si se sanctioneaza cu warning.

21. Postarea anunturilor in aria rezervata acestora este o facilitate oferita membrilor pentru a se ajuta intre ei si nu constituie un scop al acestui forum. De aceea vor fi descurajate orice tentative de acest gen, iar depistarea unor membri a caror inscriere pe forum a avut acest scop (postarea de anunturi) poate duce la stergerea/ban-area contului/IP-ului respectiv.
22. Pe acest forum este interzisa atat punerea in vanzare cat si solicitarea de produse (piese, software, etc.) provenite din actiuni ilegale, supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate in vigoare. Raspunderea pentru datele si informatiile din post, cade strict in sarcina utilizatorului. Fan Opel Romania nu se asocieaza in nici un fel cu persoana utilizatorului, textul sau articolul care fac subiectul tranzactiilor si poate oricand pune la dispozitia organelor competente, la cererea acestora, toate datele despre contul folosit la postarea textului, in conditiile stipulate de lege.
23.Schimbarea nick-ului folosit pe site

Schimbarea nick-ului de pe forum poate fi ceruta aici: Apasa aici
Nu vom accepta cereri de schimbare din partea unor useri ce nu respecta regulamentul nostru sau au fost sanctionati pentru incalcarea acestuia.

SECTIUNEA ANUNTURI
1. La rubrica anunturi pot adauga doar utilizatorii care au numarul de telefon trecut in agenda clubului.
2. Anunturile publicitare trebuie insotite obligatoriu de detalii complete, pret, modalitatea de contact, eventual specificatiile complete ale produsului si/sau o poza reala a produsului (in cazul in care produsul este sigilat, se accepta poze generice).
Nu sunt acceptate link-uri externe in anunturile de vanzare/cumparare. Acestea vor fi sterse automat, fara nicio notificare.
3. Este interzisa punerea in vanzare a unui produs (cumparat de pe acest forum), la un pret mai mare decat cel cu care a fost cumparat daca ulterior cumpararii produsului respectiv nu i s-au adus modificari suplimentare. Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs/serviciu. Daca nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi. Nerespectarea acestui paragraf aduce dupa sine sanctionarea cu warning.
4. Anunturile trebuie, in plus, sa respecte urmatoarele reguli:
- Pentru ca reducerile de pret sa poata fi aplicate inainte de cele 7 zile regulamentare trebuie sa fie de minim 1% din valoarea initiala a produsului pentru masini si de minim 10% pentru alte produse.
- Este interzisa postarea unui anunt in numele altei persoane (membru clubului sau nu). In cazul in care un prieten/ruda are ceva de vanzare si doriti sa il ajutati, aceasta se poate face doar postand anuntul in numele propriu, ca si cum produsul va apartine. Cel care posteaza, este singurul raspunzator in fata cumparatorului de calitatea produsului vandut, el da toate relatiile legate de pret, modalitati de livrare, etc.
Anunturile gen "un prieten are de vanzare...va rog sa-l contactati la tel..." si altele asemanatoare, nu sunt permise.
Anunturile ce contravin acestei reguli vor fi sterse si membrii respectivi atentionati. In caz de recidiva, sanctiunea se va transforma in warning + suspendare.
Este interzisa punerea in vanzare a aceluiasi produs in mai multe anunturi. Anunturile duplicat vor fi sterse.

SECTIUNEA INTALNIRI 1. La intalnirile organizate sub egida Fan Opel Romania sunt interzise manifestarile care incalca regulile de circulatie pe drumurile publice sau care aduc atingere ordinii si linistii publice, de genul liniute, muzica data la maxim, comportament necivilizat, limbaj trivial etc.
Aria "Intalniri" a fost creata in ideea de a facilita comunicarea si intalnirile intre membrii comunitatii Fan Opel Romania din toate orasele/zonele tarii. In aceasta arie se pot creea intalniri intre membrii clubului dintr-un oras/zona a tarii in care sa se discute detaliile respectivelor intalniri (data, ora, locatie, etc.) fara insa a purta discutii care nu au nicio legatura cu intalnirea respectiva. Pentru astfel de discutii exista PM, messenger, email, telefon, etc.
2. Organizatorul intalnirii este obligat sa vina la aceea intalnire si sa lase numar de telefon in cazul in care nu este trecut in agenda clubului.
3. Organizatorul este obligat sa anunte la sectiunea respectiva pe toti participantii inscrisi la intalnire referitor la orice modificare adusa intalnirii.


Modul de acordare al WARNING-urilor. Fiecare nivel de warning va avea asociata, obligatoriu, si o suspendare temporara, 15 puncte warning = BAN pe 3 luni

Mentiuni:
- Persoana atentionata cu warning este unic responsabila sa semnaleze scurgerea intervalelor de o luna catre moderatorul care a acordat fiecare warning in parte;
- In cazul in care persoana suspendata abuzeaza de posibilitatea de a-si modifica semnatura in perioada de suspendare pentru a scrie diverse reclamatii, semnatura se va sterge (initial). In caz de recidiva, suspendarea tip "read-only" se transforma in inabilitatea de logare pe forum;
- Cazurile speciale (care nu se inscriu in regulile de mai sus) se decid de catre echipa moderatorilor;
- Reclamatiile urmeaza procedura de reclamatii descrisa la urmatorul articol.

Administratorii si moderatorii site-ului vor avea intotdeauna ultimul cuvint si nu sint obligati sa dea explicatii. Este frumos din partea lor atunci cand se explica, dar, de cele mai multe ori, explicarea fiecarui gest in parte ar necesita mult prea mult timp - iar timpul este un material pretios, cel putin pentru noi.

Daca cineva se simte cu totul si cu totul neindreptatit sau abuzat, are de urmat cativa pasi pentru solutionarea problemei, in urmatoarea ordine:
a) PM catre moderatorul direct implicat;
In cazul in care si dupa discutia pe PM cu moderatorul implicat, userul isi mentine pozitia, urmeaza:
b) PM catre un moderator senior sau administrator;
In cazul in care si dupa discutia pe PM cu moderatorul senior sau administratorul, userul isi mentine pozitia, urmeaza:
c) Redactarea unei reclamatii in Condica de sugestii si reclamatii.
Dupa acest ultim pas, sesizarea va fi analizata si solutionata de catre echipa moderatorilor.
Nerespectarea procedurii de ┬źreclamatii┬╗ sau postarea unei reclamatii in alta arie decat cea definita in acest scop (Condica de sugestii si reclamatii) se sanctioneaza cu warning.

Orice interventie a unui alt user intr-o discutie moderator vs. user, va fi sanctionata cu warning.

Modificarile Regulamentului, forumului sau site-ului in general, se efectueaza la initiativa moderatorilor sau la sugestia membrilor ori de cate ori este considerat necesar. Modificarile trec printr-un proces de aprobare de catre Adunarea Moderatorilor, finalizat prin vot. Vor fi acceptate doar acele modificari ce intrunesc majoritatea simpla a voturilor.
Noul Regulament, continand modificarile acceptate, intra in vigoare imediat dupa publicarea acestuia.


Politica de confidentialitate

Dispozitii generale: Prezentul text stabileste conditiile specifice de garantare a dreptului la protectia vietii private in privinta prelucrarii datelor cu caracter personal folosite pentru a activa pe acest site. Fan Opel Romania detine informatii despre dumneavoastra, date cu caracter personal pe care dumneavoastra le-ati oferit voluntar, respectandu-va si protejandu-va intimitatea.

Colectarea informatiilor:
In momentul inscrierii pe fanopel.ro, utilizatorilor li se cer informatii de identificare personala precum: Nume, Prenume, Oras (la inscrierea pe forum, completarea campului "Oras" este obligatorie. Aceeasi obligatie revine si membrilor deja inscrisi. Refuzul completarii acestui camp duce la invalidarea cererii de inscriere, sau in cazul celor inscrisi, la interzicerea accesului pe forum, pana la rezolvarea problemei), numar auto, numar de telefon, adresa de e-mail.

Fiecare utilizator este identificat de asemenea prin adresa IP.
Adresele IP ale mesajelor trimise de catre utilizatori sunt stocate in vederea prevenirii si combaterii incalcarilor Regulamentului.

Adresele de e-mail sunt folosite in vederea inregistrarii, validarii contului, modificarii parolei sau in vederea primirii notificarilor conform setarilor realizate de dvs.
Mesajele (posturile) dar si fisierele atasate sunt stocate in baza de date a forumului.

Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine clubului, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celui care a postat respectivul mesaj.
Fan Opel Romania nu poate fi tras la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui site, dar cu toate acestea incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate pentru a evita astfel de cazuri.
Totusi daca, considerati ca v-a fost incalcat dreptul de autor sau ca v-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul nostru, noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al Legii 677/2001, 506/2004 (Prelucrarea datelor cu caracter personal) si in conformitate cu prevederile Legii 365/2002 Fan Opel Romania nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul postarilor de catre membri.

Daca totusi va considerati nedreptatiti in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atat timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.

Prelucrarea datelor:
Datele personale pe care ni le furnizati dumneavoastra sunt administrate in conditii de siguranta si numai pentru scopul specific acestei comunitati, crearea unui cont activ pentru utilizarea si vizualizarea forumului.

Utilizatorii inregistrati isi dau acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, in conditiile mentionate mai sus, conform legilor in vigoare.
INFORMATII FORUM
Mesaje Recente
Rent a car paraschivrazvan25 Publicitate 2023-12-16
ulei cutie viteza luke57 Corsa C - Combo C 2022-10-24
scut metalic opel corsa c 1.2 luke57 Caroserie 2022-08-13
Eroare P0409 - nu se accelereaza la motor cald dupa ce a stat la relanti pronic Auto Diesel 2022-02-01
Opel Astra 2002 1.2 16V MariusTMC Auto Benzina 2021-08-27
Ultimele poze din Garaj
GL-30-FOI GL-30-FOI CV-00-VMZ CV-00-VMZ CV-00-VMZ
UTILIZATORI ACTIVI
Forumul nostru contine 7220 de mesaje in 845 de subiecte
Total membri in comunitate: 3310
Ultimul utilizator inregistrat pe Fan Opel Forum este Mihaela
Fan Opel Romania le ureaza LA MULTI ANI urmatorilor membri: MARIUS, vladiflor, BilibokBianka, Nathan